Pendulering

De fleste av oss husker kanskje pendulering best fra vår ungdom, der vi hengte en ring i et hårstrå for å spørre hvor mange barn vi fikk, hvilket kjønn, hvem vi ble gift med osv.
Slik jeg ser det, er pendelen et redskap for intuisjonen, og har ingen kraft i seg selv, eller vilje om man kan kalle det det. Pendelen er redskapet som formidler det vi allerede "vet" i underbevisstheten eller intuisjonen. Derfor er det vi selv som bestemmer hvordan pendelen skal bevege seg for nei, ja, vet ikke, vil ikke svare osv. Du programmerer underbevisstheten, ikke pendelen.
Begynn med å bestemme deg for hvilken retning/bevegelse som er ja, nei osv. Jeg bruker å sitte med albuen på bordet eller et armlene og så la pendelen henge fra hånden. Si: Gi meg et ja. Hvis pendelen beveger seg på riktig måte for ja, gjør du det samme for nei. Hvis den ikke gjør det, sett pendelen i bevegelse riktig vei. Ikke gå videre før dette sitter godt.

Når dette sitter godt, kan du gå over til å stille spørsmål. Her er det viktig at du kun stiller spørsmål som kan besvares enten med ja eller nei. Mange av oss har en tendens til å uttrykke oss feil, og da får vi feil svar. Sitt helt stille når du venter på svaret, og være "tom" og rolig i hodet, ingen tanker eller forventninger. Det er her utfordringen ligger, å være "stille" mens man venter på svaret. Pendelen kan fort gi feil svar hvis du ønsker et bestemt svar. Den gir deg det svaret du ønsker, ikke nødvendigvis det riktige.
Men når du klarer å være "stille" mens du venter, er pendelen utrolig nøyaktig. Det er lurt å begynne med ting som ikke er så viktige for deg, og som du får svar på i løpet av kort tid. Du kan f.eks. spørre når du får noe i posten som du har bestilt eller ventet på. Etter hvert som du får øvelse, kan du spørre om ting som er viktigere for deg.
Pendelen kan også brukes til å finne riktige matvarer, vannårer m.m. Det er en fordel hvis du mediterer en liten stund før du bruker pendelen, da er du avslappet i kroppen, tankene er rolige og du er mer åpen og avslappet.

Enhver gjenstand som henger i en tråd/kjede er i prinsippet en pendel. De kommer i mange utgaver, både når det gjelder form og materialer. Det er alt fra stein, glass, metall, tre osv. Når du skal skaffe deg en pendel, lytt til intuisjonen og se hvilken som tiltrekker deg mest. Da bruker du intuisjonen allerede før du har fått pendelen : )

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar