Smykker til salgs

De fleste har vel en hobby, og jeg har aldri vært glad i strikking, hekling, brodering og, for ikke å nevne symaskinen! Vi er gjensidig allergiske mot hverandre : ) Men jeg er full av beundring for dem som kan trylle frem de flotteste ting ved hjelp at strikkepinner, heklekrok, nål eller (hm) symaskin.......
Jeg er såpass voksen (gammel??) at når vi gikk på skolen, hadde jentene håndarbeid og guttene sløyd. Jeg avskydde håndarbeidstimene og ønsket at jeg heller kunne hatt sløyd. Det å lage ting med hendene har jeg alltid likt, men ikke de typiske "jentetingene" som det var forventet at vi skulle gjøre på den tiden. Men jeg synes det er artig å snekre litt, male og tapetsere.
Nå tar jeg opp igjen en hobby som jeg ikke har drevet med på en stund, men som jeg liker å holde på med, å lage smykker. Jeg har ikke mulighet til å slipe stein eller smelte metaller, men jeg lager ting av ulike perler og materialer. Nedenfor ser du noen smykkesett og ørepynt som er laget av halvedelsteiner og metallperler. Materialene er nikkelfrie og allergitestet.
Hvis du er interessert i å kjøpe et eller flere par, send meg en mail til nina.bjelland krøllalfa gmail.com
Jeg skriver mailadressen slik for å slippe en del spam. Du kan selvfølgelig også ringe eller sende sms til 900 11 789.

Smykkesett av 6 og 8 mm karneol perler og forsølvet kjede. Kjedet er 44-45 cm langt. Nikkelfritt.
Karneol gir styrke og varme. Motvirker selvundertrykkelse. Blodrensende. Påvirker harachakra. Pris kr 250 + porto.
Send mail til nina.bjelland krøllalfa gmail.com

Smykkesett av 6 og 8 mm bergkrystall perler og forsølvet kjede. Kjedet er 44-45 cm langt. Nikkelfritt.
Bergkrystall gir klarhet, innsikt og veiledning. Skaper kontakt med intuisjonen. Inneholder alle farger og healer overalt. Påvikrer alle chakra, særlig kronechakra. Pris kr 250 +  porto.
Send mail til nina.bjelland krøllalfa gmail.comØrepynt ametyst. Ametyst renser, beroliger og beskytter. Gir klare drømmer og hjelper når beslutninger skal tas. Hjelper ved bl.a. hodepine og søvnløshet. Påvirker tredje øye (pannechakra) Pris kr 50 +  porto.
Send mail til nina.bjelland krøllalfa gmail.com
Ørepynt bergkrystall. Bergkrystall gir klarhet, innsikt og veiledning. Skaper kontakt med intuisjonen. Inneholder alle farger og healer overalt. Påvikrer alle chakra, særlig kronechakra. Pris kr 50 +  porto.
Send mail til nina.bjelland krøllalfa gmail.com
Ørepynt karneol. Karneol gir styrke og varme. Motvirker selvundertrykkelse. Blodrensende. Påvirker harachakra. Pris kr 50 + porto.
Send mail til nina.bjelland krøllalfa gmail.com
                                                                                                              

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar