lørdag 17. mars 2012

Velkommen hit : ) Jeg oppretter denne bloggen for å kunne dele interesser og tanker. Interessene mine er bl.a. healing, tarot, intuisjon osv. og at ingenting egentlig er tilfeldig. Jeg prøver å meditere daglig, og føler at det hjelper både fysisk og psykisk. Til daglig driver jeg den alternative nettbutikken Nina's Shop, og merker at det er mange som lurer på ting og er nysgjerrige.
På denne bloggen håper jeg å kunne lære av andre og også dele mine erfaringer med andre (og flere) på en mer personlig måte enn på Facebook-siden og via nyhetsbrevene.
Ellers er jeg interessert i dyr og dyrevelferd, jeg har bl.a. landbruksutdanning og har drevet egen gård i åtte år. Jeg liker meg ute i naturen, er kronisk nysgjerrig på den og helt uegnet til å bo i by : )
Jeg håper du har orket å lese såpass langt, innspill  er velkomne. Jeg er helt grønn som blogger, og må etter hvert prøve å  utforske ulike muligheter innen funksjoner og design.
Dette blir en spennende reise, håper du vil være med : )

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med blogg, Nina:-) Skal bli spennende å følge med ja:-) Tusen takk for at du deler!!! Varme tanker

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :) Dette er helt nytt for meg, men jeg satser på å lære etter hvert. Jeg håper på spørsmål e.l. hvis noen lurer på noe. Det betyr ikke at jeg vet det "riktige", men jeg håper å kunne bidra med noe :)

   Slett
 2. Gratulerer med steget hit Nina, og lykke til. Det er alltid spennende å være med på en reise...og fint at vi med intuisjon deler med hverandre :) klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk :) Det føltes veldig riktig å gjøre dette, blir spennende å se hvordan det utvikler seg. Ikke alltid at man skjønner hvorfor man "må" gjøre ting, men det blir som regel riktig. Stor klem til deg også :)

  SvarSlett
 4. Så flott at du har åpnet en blogg! Blir spennende å følge med her, nesten like spennende som å handle hos deg ;)

  Sitter her med kjærlighetstalismanen rundt halsen, magiske stener i bh'åen (kjøpt fra deg) og roter rundt på min egen forsømte blogg.

  Mvh Vendis

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Vendis :) Takk for hyggelig kommentar :) Det er fint at vi er mange "steingale". Jeg har tatt opp en hobby som jeg har forsømt lenge, og lagt noen ørepynt med stein ut her på bloggen. Det er en ny side: Smykker til salgs :) Ha en flott ettermiddag.Klem fra meg :)

   Slett