mandag 19. mars 2012

Her ser vi to av mine firbente samboere. Det er Gro, den brune, som er født på høsten i -97, så hun begynner å få noen år på baken : ) Hun er fortsatt frisk, og har alltid hatt godt humør. Det er kanskje med dyr som med mennesker, godt humør og et lyst sinn gir god helse og godt liv : ) Hun ble sterilisert som ung, og kanskje det at hun ikke har hatt unger, holder henne ung...?
Felix er den svarte, han er født rundt årsskiftet 2000/2001. Jeg vet ikke nøyaktig når, men jeg fant ham som liten kattunge på veien i begynnelsen av februar 2001, så han er ingen unggutt han heller. Han er mer rolig og avventende, litt reservert og veldig opptatt av å holde andre katter unna huset. Han er kasterert og holder seg i nærheten av huset.
Nå har jeg fått lagt inn et par sider her på bloggen, om hjelpere og klarsyn. Det kommer flere sider etter hvert, tenkte å ta med litt om meditasjon i neste omgang, og har planer om å skrive litt om tarot, pendulering og runer i første omgang. Men jeg kommer også til å legge ut litt om tanker og opplevelser : )

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med blogg! Gleder meg til hva du skal legge ut av alternative saker... Vi er mange som er glade for den gode servicen du gir oss kundene i nettbutikken... Jeg er innom for å sjekke nyheter..

  Kjempesøte katter du har! Herlige dyr...

  SvarSlett
 2. Tusen takk :) Jeg har fått mange positive tilbakemeldinger, så dette var kjempeartig. Synes det er viktig med service, skulle bare mangle. Det kommer flere sider, tenker å skrive om meditasjon i dag, men jeg har mange ideer om emner :)
  De to kattene er bare halvparten, legger ut de to siste senere :)

  SvarSlett
 3. Flotte katter!

  Så bra du kommer med blogg, jeg har fulgt med på facebook og via nyhetsbrev lenge. Bestilt endel av deg også, og kunne ikke vært mer fornøyd! Super service og produkter. :-)

  Du er herved invitert til å ta en kikk på "Alternativ-bloggen" min, og du må gjerne melde deg som bidragsyter. ;-)

  Klem fra Elin

  http://skomtenisse.blogspot.com/ <--alternativbloggen

  SvarSlett
 4. Hei, Elin :) Tusen takk,det har vært så mange hyggelige tilbakemeldinger. Det kan virke som om det har vært litt behov for det, jeg har tenkt på det en stund, men regner med at det kan være mange slike blogger og forum. Fin blogg du har, jeg skal lese litt mer senere :)

  SvarSlett